Aan- en verkoopbemiddeling

Het kopen en of verkopen van een dag passagiersschip is een grote beslissing. Gaat het om een casco, alleen het schip of een schip met bestaande business? Daar komt heel wat bij kijken. Daarom heeft DPS Makelaardij zich gespecialiseerd in dag passagiersschepen en alles wat daar bij komt kijken.

Onze Adviseurs (mede eigenaren) zijn stuk voor stuk ervaren “binnenvaart ondernemers” met jarenlange ervaring in deze niche markt. Of het nu gaat om technische know how, marktpartijen, waarde bepalingen of een (internationaal)netwerk. We hebben het allemaal in huis.

KOOP: Ben je van plan om een dag passagierschip te kopen dan ben je bij DPS Makelaardij op de juiste plek. Er zijn diverse opties mogelijk. Zo kun je ons vragen om mee te gaan naar een bezichtiging, maar ook bij de begeleiding van de volledige bedrijfsvoering met betrekking tot het runnen van een dag passagierschip. Wij hebben diverse dag passagiersschepen te koop staan.

VERKOOP: Ben je van plan om je dag passagierschip te verkopen dan ben je bij DPS Makelaardij op de juiste plek. We plannen een afspraak op locatie, nemen de technische aspecten samen door, bekijken indien van toepassing het businessmodel, de cijfers en verwachtingen. Uiteraard heb je zelf nagedacht over de verkoopprijs. Dit doen wij ook en zullen deze transparant op tafel leggen in combinatie met de verkoopkansen en tijdslijnen. Je kunt gebruik maken van onze website, ons (internationale)netwerk, juridische afhandeling en verkoopbegeleiding door ervaren dag passagiersschepen ondernemers.

Onze tariefstructuur begint op basis van No cure no pay. Alleen bij het verkopen van je dag passagierschip ontvangen wij een provisie tot maximaal 4,50%. Niks meer of minder!