Bedrijfskundige ondersteuning

In veel gevallen wordt een dag passagiersschip in combinatie met een lopende onderneming verkocht. Je hebt dus aan de ene kant het schip zelf en aan de andere kant de exploitatiemiddelen van het schip. Zoals bijvoorbeeld de ligplaats, naam en faam, marketing tools, website en klanten. Daarnaast kun je ook te maken hebben met inkoopafspraken, juridische aspecten en zelfs personeel.

Er komt dus behoorlijk wat kijken bij je aankoop…Activa transactie ingeval van aankoop van het schip zelf of aandelen transactie in geval van schip + lopende onderneming overname.

Wij kunnen je dus helpen bij de koop- en of verkoop, de financiële afwikkeling en de combinatie van schip met lopende onderneming.

Ingeval van het schip met lopende onderneming kunnen we de aspirant Koper helpen met de overgang en exploitatie van de lopende onderneming. Dit kan onder andere zijn op het gebied van personeel, marketing, IT systemen, processen, financiering en technische knowhow. Met andere woorden: Door bedrijfskundige ondersteuning van DPS Makelaardij verkoopt de Verkoper sneller en tegen een betere prijs.

Uiteindelijk is DPS Makelaardij er voor de Verkoper en (aspirant Koper)