Ons bedrijf

DPS Makelaardij (Dag Passagiers Schepen) is opgericht door Theo, Alexander, Onno en Marc. Wij zijn ondernemers die ieder op hun eigen gebied affiniteit hebben met dag passagiersschepen. Daarnaast hebben wij allemaal dag passagiersschepen varen en beschikken over een (internationaal)netwerk. Naast koop- en verkoopbegeleiding bieden wij ook ondersteuning op financieel gebied (financiering en investering) en bedrijfskundig gebied (bedrijfsovername en bedrijfsvoering).

In de markt kwamen wij regelmatig tegen dat specifiek voor dag passagiersschepen er weinig tot geen koop- en verkoopbegeleiding beschikbaar was. En als een generieke scheepsmakelaar werd ingeschakeld dan was dit passief en werden provisies van 6%-8% inrekening gebracht.

Dit moet anders…daarom helpt DPS Makelaardij ondernemers bij de aan- en verkoop van een dag passagiersschip en met eventueel de daarbij horende ondersteuning op financieel en bedrijfskundig gebied. DPS Makelaardij Samen Slagvaardig!

Je staat dus niet alleen en maakt gebruik van jarenlange ervaring, specifieke marktkennis en ondersteuning tegen een scherpe prijs.

Ons Team

Onze Adviseurs

Dag Passagiersschip

Na een halve studie voor fysiotherapeut, bleek dit toch niet de toekomst die bij hem paste en is Theo in de passagiersvaart terecht gekomen. Eerst met het runnen van hotelschepen in Amsterdam, daarna werd het de dag passagiersvaart. Het vaargebied hierbij was Zuid-Nederland (Zwijndrecht), daarna Zeeland (Zierikzee).

Voor meer informatie of vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen via theo@dagpassagiersschepen.nl of 085 902 49 29

Dag Passagiersschip

Opgeleid voor de bagger en hierdoor over heel de wereld te hebben gereisd, kocht Onno zijn eerste schip in 1999 en verbouwde dit in eigen beheer als hotel passagiersschip. Hiermee voer hij door Nederland en België met voornamelijk internationale gasten.

De interesse voor het bouwen van schepen is daarna altijd gebleven; Onno heeft in de loop der jaren diverse bouwprojecten begeleid of opgestart, van luxe passagiersschepen tot fiets-voetgangerspontjes.

Vanaf 2005 tot op heden kwam de focus bij de dagpassagiersvaart te liggen met twee eigen schepen, waarbij het vaargebied vooral op de Maas in Noord- en Midden Limburg is.

Voor meer informatie of vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen via onno@dagpassagiersschepen.nl  of 085 902 4929

Dag Passagiersschip

Alexander is het varen met de paplepel ingegoten; hij komt uit een echte binnenvaartfamilie, met ook broers en een vader die altijd in de binnenvaart actief zijn geweest.

Samen met zijn vrouw runt hij een rederij met schepen voor rondvaarten, feesten en partijen. Het vaargebied voor Alexander is altijd Zeeland (Port Zelande, Terneuzen) geweest.

Voor meer informatie of vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen alexander@dagpassagiersschepen.nl of 085 902 4929

Dag Passagiersschip

Marc is een ervaren financieel en bedrijfskundig Adviseur bij DPS Makelaardij. Hij helpt zowel de Koper als Verkoper bij de financiële aspecten die samengaan met de aanschaf of verkoop van een dag passagiersschip.

Daarnaast gaat het vaak om een lopende onderneming in combinatie met een dag passagiersschip. Juist dan komt er veel bij kijken en is een pro actieve en no nonsens benadering van grote waarde.

Voor meer informatie of vrijblijvende afspraak kun je contact opnemen via marc@dagpassagiersschepen.nl of 085 902 4929