Dag Passagiersschip
Dag Passagiersschip
Dag Passagiersschip
Dag Passagiersschip
Dag Passagiersschip
Dag Passagiersschip
Dag Passagiersschip
Dag Passagiersschip
Dag Passagiersschip

Details

De MaasCruiser is een van origine Fins schip, gebouwd in 1990. Het is een goed geïsoleerd schip van 26 meter lang en 6,64 meter breed, met overal dubbele beglazing, deugdelijke techniek en een klimaatsysteem. Door de twee spudpalen en 10-meter lange uitschuifbare hydraulische loopplank, is de MaasCruiser heel flexibel met afmeren.

De MaasCruiser is een verrassend leuk, gezellig en kwalitatief goed afgewerkt scheepje. Overal zijn de Finse roots terug te vinden; van de bordjes met Finse teksten, de houtafwerking door het hele schip tot aan een sauna. Verder is er een ruime stuurhut en een salon, waarin vaste banken met leren kussens en granieten tafels staan. Grenzend aan de salon is een kleine keuken, voorzien van alle gemakken, zoals een 6-pits gasfornuis, gasoven, koelkast met vriezer, magnetron en een vaatwasser. Achterin bij de sauna is een bijkeuken, met servieskasten, kast met werkblad en extra koelkasten.

Een verdieping lager bevinden zich naast een ruime bar met dansvloer en een loungehoek, nog twee machinekamers, een slaaphut en een dames- en herentoilet.

Als binnen zitten geen optie is op een zonnige dag, dan kan er van het voorbijglijdende landschap worden genoten op het bovendek, waar picknickbanken staan.

L+B+H+DG 25,96 x 6,64 x 3,85 x 1,94
Bouwjaar 1990
Aantal motoren + vermogen 2 x 320pk Scania 1990
Aantal passagiers 75 pers
Geldigheid certificaten 2026

€ 450.000 excl btw
Inclusief bestaande business en directe omzet

Ligplaats regio Noord-Limburg

Vraagprijs:

€ 450.000

Contactgegevens

Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact met ons op.

  • Adviseur Onno Ludin
  • 085 902 4929
  • onno@dagpassagiersschepen.nl